Tag over hovedet og sten på facaden

Tag – 17. august
5 timer. Så langt tid tog det de to tagdækkere fra Dansk Tagstensmontage at lægge taget på vores hus! Vi har valgt en sort sten fra IBF – DS glans 5, og er meget glade for resultatet.

Murværk – 19. – 26. august
Murerne spilder heller ikke tiden! De har været i gang i 4 dage, og ca. halvdelen af facaden er muret op.

Loftbeklædning og -isolering – 26. august
Fredag morgen mødte vi en mand i rumdragt. Det viste sig at være isolatøren, der kom forbi for at blæse isoleringsgranulat ind på loftet (se videoen).

Byggetilsyn 2
I forbindelse med opstarten af murerarbejdet var Claus fra byggetilsynet.dk forbi for at tjekke arbejdet. Selve murerarbejdet var han godt tilfreds med, men isoleringstilskæringer mod den hårde isolering ved tagfod lod meget tilbage at ønske. Han drøftede det med murerne på stedet, som straks gik i gang med at udbedre. Alt er godt.

Samtidig var vi så heldige, at vådrumsmembraner på badeværelser var klar, så han samtidig kunne tjekke det. Denne kontrol var planlagt på et senere tilsyn – men nu kunne Claus slå to fluer med ét smæk, og vi sparer et tilsyn.

Det resterende arbejde kan kontrolleres ved før-afleveringen samt selve afleveringsforretningen på overtagelsesdagen. Som der i øvrigt er præcis 2 måneder til i dag – er du sindssyg, vi glæder os 🙂

Skriv en kommentar